سارقی با معرفی خود به عنوان استاد یا دانشجوی دانشگاه در شهرهای مختلف دست به 88 فقره سرقت لپ تاپ و وسایل الکترونیکی زد.

استاد قلابی از دانشجویان دزدی می‌کرد تا خوشگذرانی کند

#کلانشهر: سارق خود را به عنوان استاد و یا دانشجوی دانشگاه در شهرهای تهران، اصفهان، زنجان، همدان، قزوین، اراک و خمینی شهر جا زده و با ورود به دانشگاه با ظاهری شیک و موجه اقدام به سرقت موبایل، تبلت و لپ تاپ از دانشجویان کرده بود.

سارقی با معرفی خود به عنوان استاد یا دانشجوی دانشگاه در شهرهای مختلف دست به 88 فقره سرقت لپ تاپ و وسایل الکترونیکی زد.

 در پی وقوع سه فقره سرقت لپ تاپ در دو دانشگاه شهر سمنان و ایجاد جو ناامنی در محیط های آموزشی، بررسی موضوع و شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار ماموران قرار گرفت.

ماموران با استفاده از شیوه های نوین و هوشمندانه کشف جرم، تحقیقات محلی و بررسی ابعاد مختلف موضوع توانستند هویت سارق و محل اختفای وی در شهر کرج را شناسایی کرده و با همکاری پلیس آگاهی شهرستان سرخه و اخذ حکم قضایی نیابتی وی را در محل اختفایش که یک پانسیون اجاره ای بود، دستگیر کنند.

در مخفیگاه های متهم در شهرهای کرج و تهران تعداد زیادی لپ تاپ، تبلت، گوشی تلفن همراه، آی پد و ... کشف و ضبط  و در تحقیقات تکمیلی ماموران پلیس مشخص شد سارق خود را به عنوان استاد و یا دانشجوی دانشگاه در شهرهای تهران، اصفهان، زنجان، همدان، قزوین، اراک و خمینی شهر جا زده و با ورود به دانشگاه با ظاهری شیک و موجه اقدام به سرقت موبایل، تبلت و لپ تاپ از دانشجویان کرده بود.

متهم به 88 فقره سرقت در شهرهای مختلف اعتراف کرد و مشخص شد از دیگر شگردهای این سارق حرفه ای این بود که پس از گرفتن تاکسی های اینترنتی ، با چرب زبانی و بهانه های مختلف موبایل رانندگان را گرفته و از آنها سرقت کرده بود.

متهم انگیزه خود از این اقدامات را تهیه پول برای خوشگذرانی و تلاش برای تهیه هزینه سفر به خارج از کشور عنوان کرد.