با اهدای کلیه های نجات بخش از رشت به شیراز؛

بانویِ گیلانی به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید


۱۴۰۳/۰۵/۰۲ - ۱۰:۴۶ | کد خبر: ۴۶۰۰۴ چاپ

 با نیت خیر خانواده مرحوم سلیم ناز زیرک سیاورودی ۵۹ساله که به علت تصادف دچارمرگ مغزی شده بود کلیه های این بانوی بخشنده در بیمارستان رازی رشت بعد از جراحی برای پیوند به بیمارستان ابوعلی سینا شیراز منتقل شد

بانویِ گیلانی به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید
کلانشهر: اهدای عضو بانوی گیلانی که به علت تصادف دچار مرگ مغزی شده بود به دو به بیمار نیازمند عضو، حیاتی دوباره بخشید.

مرحومه سلیم ناز زیرک سیاورودی ۵۹ساله که به علت تصادف دچارمرگ مغزی شده بود، نظر به نیت خیر خانواده مبنی بر رضایت اهدا اعضا و پس از انجام مراحل تأیید مرگ مغزی وی توسط پزشکان متخصص و معتمد وزارت بهداشت و درمان، نامبرده در واحد فراهم آوری اعضای پیوندی مرکز آموزشی درمانی رازی رشت مورد عمل جراحی برداشت عضو قرار گرفت.
دو کلیه این بانوی گیلانی نیکونام جهت پیوند به بیماران نیازمند، از طریق انتقال هوایی به بیمارستان ابوعلی سینا شیراز منتقل شد.
سلیم ناز زیرک سیاورودی هشتمین اهداکننده عضو در استان گیلان در سال جاری است.

نظر شما:

security code