هادی حق شناس استاندار گیلان با اشاره به تغییر ساعت کاری در استان گفت: این تاخیر در آغاز ساعت کاری شامل آموزش و پرورش، مراکز خدمات درمانی و آموزش عالی و دانشگاه ها نمی شود.

ساعت کاری ادارات و دستگاه‌های دولتی گیلان از فردا تغییر می‌کند
کلانشهر: استاندار گیلان گفت : سازمان اداری و استخدامی کشور با انتشار بخشنامه ای از تغییر ساعت کاری دستگاه های اجرایی به ساعت ۸ صبح تا ۱۴ خبر داد.

هادی حق شناس با بیان اینکه هیات دولت در جلسه روز یکشنبه ۲۵ آذرماه، اختیار تغییر ساعت کاری ادارات از ابتدای دی ماه تا پایان بهمن سال جاری و الزام به دورکاری کارمندان را به سازمان اداری و استخدامی کشور واگذار کرده است، گفت : براساس بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور ساعت آغاز به کار دستگاه های اجرایی در واحدهای استانی ساعت ۸ صبح و خاتمه کار ساعت ۱۴ تعیین شده است.

حق شناس هادی آذر 1403

وی افزود : در تبصره های این بخشنامه آمده است که مابقی ساعات کار موظفی دستگاه ها با تمهیدات لازم از طریق دورکاری کارکنان جبران خواهد شد و البته تبعیت واحدهای نظامی، انتظامی و امنیتی از مفاد این بخشنامه منوط به نظر مراجع تصمیم گیر ذیربط خواهد بود.
استاندار گیلان گفت : مطابق این بخشنامه،  ساعات آغاز به کار واحدهای عملیاتی خدمات رسان آموزشی، بهداشتی نظیر بیمارستان ها، مراکز بهداشتی و درمانی، مدارس، دانشگاه ها و شعب بانک ها که به طور مستقیم به مردم خدمت ارائه می دهند، تغییری نداشته و مطابق با تصویب نامه شماره ۲۴۳۱۸۷/ ت ۶۰۱۰۱۱ ه مورخ ۲۸/‏۱۲/‏۱۴۰۱ هیأت وزیران صورت می پذیرد.
هادی حق شناس افزود : تمامی دستگاه های اجرایی به استثنای بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و درمانی بر اساس این بخشنامه موظف هستند که همزمان با ساعت آغاز به کار، وسایل گرمایشی و روشنایی را روشن کرده و یک ساعت قبل از ساعت خاتمه کار وسایل گرمایشی و همزمان با پایان کار وسایل روشنایی را خاموش کنند.
وی گفت : خاموشی وسایل گرمایشی در مناطق سردسیر همزمان با ساعت خاتمه کار است و خاموش بودن تمامی وسایل گرمایشی و روشنایی در ساعات و ایّام تعطیل الزامی تعیین شده و استفاده از وسایل گرمایشی برقی و گازی مازاد بر تأسیسات گرمایشی ساختمان های دولتی، از سوی کارکنان نیز ممنوع اعلام شده است.
استاندار گیلان افزود : براساس این بخشنامه ضروری است مدیران و رؤسای دستگاه های اجرایی به گونه ای برنامه ریزی و نظارت کنند که اجرای مفاد این بخشنامه هیچ خدشه ای در نحوه پاسخ گویی و تداوم ارائه خدمت به مردم ایجاد نشود.
این بخشنامه به منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و حفظ پایداری شبکه سراسری برق و گاز کشور و با هدف تأمین آسایش آحاد مردم و عدم وقفه در خدمت رسانی، از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور صادر شده است