در دو هفته اخیر، گمانه زنی هایی در برخی رسانه ها پیرامون نقش محمدجواد ظریف وزیر خارجه پیشین پیرامون مذاکرات غیرمستقیم با ایالات متحده آمریکا مطرح شده بود

«محمد جواد ظریف»، وزیر خارجه پیشین امروز ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ در پاسخ به شایعات متفاوت مطرح شده درباره حضور او در روندهای جاری در حوزه سیاست خارجی کشور به ایرنا گفت: این شایعات بیشتر به شوخی سیزده شبیه است که از قبل شروع شده و هنوز ادامه دارد.
ظریف در ادامه تاکید کرد که بنده حتی نامه ترامپ و پاسخ به او را ندیده و از محتوای آن خبری جز آنچه در رسانه ها آمده ندارم.
در دو هفته اخیر، گمانه زنی هایی در فضای مجازی و برخی رسانه ها پیرامون نقش وزیر خارجه پیشین در بحث ها و روندهای جاری پیرامون مذاکرات غیرمستقیم با ایالات متحده مطرح شده بود که ظریف تمامی آنها را نادرست دانسته و تکذیب کرده است.
سفر یک هیات قطری به تهران
واکنش محمدجواد ظریف به یادداشت تفاهم ایران- آمریکا
ورود وزیر کشور پاکستان به تهران با پیام ویژه برای رهبر ایران