استاندار گیلان با اشاره به شرایط ویژه کشور و ورود نخستین موج مسافران، از آمادگی کامل استان برای تأمین کالاهای اساسی، میزبانی شایسته از گردشگران و حفظ آرامش اجتماعی خبر داد. وی همچنین بر هوشیاری عمومی و مشارکت مردم در ارتقای امنیت استان تأکید کرد.

آمادگی کامل گیلان برای تأمین کالا و میزبانی از مسافران در شرایط ویژه کشور

کلانشهر- به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان ، هادی حق شناس، عصر سه شنبه در نشست شورای اطلاع رسانی استان با تأکید بر نقش خطیر رسانه ها در شرایط حساس کشور، اظهار داشت: امروز رسانه ها باید با اطلاع رسانی دقیق، مسئولانه و هماهنگ، در تقویت انسجام ملی و آرامش جامعه نقش آفرینی کنند.

وی افزود: در شرایط کنونی که کشور درگیر تهدیدات و فشارهای خارجی، به ویژه تجاوزات رژیم کودک کش صهیونیستی است، مردم ایران با وجود تفاوت دیدگاه ها، در سایه میهن دوستی و حول محور منافع ملی، به وحدت و همبستگی کم نظیری دست یافته اند. رسانه ها می توانند با رویکرد وحدت آفرین، این انسجام را تقویت کرده و از هرگونه ایجاد التهاب و چنددستگی جلوگیری نمایند.

استاندار گیلان در ادامه با اشاره به شرایط امنیتی موجود، بر ضرورت ارتقاء هوشیاری عمومی تأکید کرد و گفت: هر یک از افراد جامعه باید نسبت به مسائل پیرامونی خود حساس باشند و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، موضوع را به نهادهای ذی ربط اطلاع دهند. این مشارکت عمومی در حوزه امنیت، زمینه ساز آرامش و اطمینان خاطر شهروندان خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به ورود موج نخست مسافران به استان طی روزهای اخیر، خاطرنشان کرد: مردم گیلان همواره با روحیه میهمان نوازی و مهربانی شناخته می شوند و آمادگی کامل برای میزبانی شایسته از مسافران دارند. ظرفیت های اقامتی، خدماتی و رفاهی استان برای پذیرایی از میهمانان مهیا شده و هیچ گونه کمبودی در این حوزه وجود ندارد.

نماینده عالی دولت در استان با تأکید بر تأمین پایدار کالاهای اساسی گفت: ذخایر استان در حوزه آرد و گندم در وضعیت مطلوبی قرار دارد و برای پاسخگویی به نیاز روزافزون شهروندان و مسافران، سهمیه نانوایی ها افزایش یافته و ساعات پخت نیز تمدید شده است.

حق شناس با اشاره به وضعیت تأمین گوشت و مرغ در استان نیز افزود: با توجه به ذخیره سازی مناسب و انجام بیش از ۱۳ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان طی دوره اخیر، هیچ نگرانی در حوزه تأمین پروتئین مردم وجود ندارد و روند توزیع در سطح استان به صورت منظم در حال انجام است.

وی در پایان با اشاره به وضعیت سوخت در استان، اطمینان داد: ذخایر سوخت گیلان در وضعیت کاملاً پایدار قرار دارد، جایگاه های عرضه سوخت به صورت عادی فعال هستند و برای پاسخگویی به هرگونه افزایش تقاضا، پیش بینی های لازم انجام شده است.