فرمانده انتظامی رشت گفت: با بررسی های به عمل آمده توسط مأموران پلیس فتا و امنیت عمومی رشت، هویت عامل این پرونده مشخص و پس از هماهنگی قضائی فرد مورد نظر در اقدامی ضربتی توسط پلیس در شهر رشت دستگیر شد.

دستگیری فردی در رشت که در فضای مجازی مطالبی در جهت تضعیف روحیه مردم منتشر می کرد
کلانشهر: فرمانده انتظامی رشت از شناسایی و دستگیری عامل تشویش اذهان عمومی، ارتباط و همکاری با گرو های معاند و ضدانقلاب در شبکه های اجتماعی در این شهرستان خبر داد.

  سرهنگ عیسی روشن قلب با اشاره به اینکه درج و انتشار مطالب و تصاویری که در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی امنیت روانی و آرامش فردی و اجتماعی را برهم بزند جرم است  و با این اقدامات مجرمانه به شدت برخورد می شود گفت: در پی انتشار مطالبی در فضای مجازی به قصد تشویش اذهان عمومی، تضعیف روحیه مردم و تبلیغ علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

 وی افزود: با بررسی های به عمل آمده توسط مأموران پلیس فتا و امنیت عمومی رشت، هویت عامل این پرونده مشخص و پس از هماهنگی قضائی فرد مورد نظر در اقدامی ضربتی توسط پلیس در شهر رشت دستگیر شد.
 فرمانده انتظامی رشت گفت: متهم این پرونده در تحقیقات و بازجویی پس از مواجهه با ادله و مستندات پلیس به بزه انتسابی اعتراف کرد و برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفت.
 سرهنگ روشن قلب بر استمرار رصد فضای مجازی و برخورد قاطع پلیس با هرگونه فعالیت تبلیغی همسو با اهداف دشمنان ملت ایران، برلزوم هوشیاری درمقابل عملیات های گسترده و هجمه روانی دشمنان در فضای مجازی و رسانه های خارجی تأکید کرد.