فرمانده انتظامی رضوانشهر از رفع تصرف اراضی ملی به ارزش ۴.۵ میلیارد تومان در این شهرستان خبر داد.

رفع تصرف اراضی ۴.۵ میلیارد تومانی در رضوانشهر
کلانشهر: سرهنگ «حامد شادبهر» در گفت وگو با خبرگزاری پلیس اظهار داشت: زمین خواران با هدف کسب سودهای کلان، اقدام به تصرف زمین و منابع طبیعی می کنند و برای مقابله با این پدیده، همکاری مردم و دستگاه های مربوطه ضروری است.

وی افزود: پس از دریافت گزارشی مبنی بر تصرف اراضی ملی توسط افراد سودجو در رضوانشهر، تحقیقات پلیس آغاز شد. ماموران انتظامی کلانتری ۱۱ این شهرستان با هماهنگی قضایی و همراهی کارشناسان اداره منابع طبیعی به محل اعزام شدند.

فرمانده انتظامی رضوانشهر ادامه داد: در بازرسی از مناطق مورد نظر مشخص شد که ۷۵۰ متر مربع از اراضی ملی شفارود توسط افرادی تصرف و به صورت غیرقانونی محصور شده بود.

این مقام انتظامی اعلام کرد: پس از تشکیل پرونده، متهم ۵۰ ساله برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد. کارشناسان ارزش این اراضی را ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برآورد کرده اند.

سرهنگ شادبهر در پایان تاکید کرد: حفظ اراضی ملی از سوء استفاده سودجویان همواره در دستور کار پلیس قرار دارد و مجموعه انتظامی برای پیشگیری از جرائم و برخورد با متخلفان تلاش شبانه روزی می کند.

استاندار از خبر خوش برای روستاییان گیلان خبر داد؛
زمین‌های ملی با ۹۰ درصد تخفیف واگذار می‌شود

نظر شما:

security code