یکی از مسؤولان رژیم صهیونیستی اعلام کرد که روند آزادسازی اسرای زنده این رژیم از ساعات اولیه صبح فردا آغاز خواهد شد.

کلانشهر: سخنگوی کابینه رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه اعلام کرد که روند آزادسازی «گروگان ها» (اسرای صهیونیست در غزه) در ساعات اولیه صبح فردا -دوشنبه- آغاز خواهد شد.
این مسؤول رژیم صهیونیستی در ادامه اظهار کرد: پیش بینی می کنیم که تمامی زندانیان زنده که تعدادشان ۲۰ نفر است، یک باره آزاد شوند.
او افزود: ما آماده هستیم بعد از آزادی «گروگان ها»ی زنده، اجساد اسرای فوت شده که تعداد آنها ۲۸ عدد است، تحویل بگیریم.
این مسؤول صهیونیست در ادامه گفت: تحویل اسرای زنده اسرائیلی صبح فردا در چندین نقطه از نوار غزه انجام خواهد شد.
دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز در این رابطه با انتشار بیانیه ای اعلام کرد« «پیش بینی می کنیم اسرا ساعت ۲ صبح فردا به صلیب سرخ تحویل داده شوند.»
این در حالی است که قبلتر گزارش ها حاکی از احتمال آغاز زودتر از موعد عملیات تبادل اسرا پیش از ورود رئیس جمهور آمریکا به سرزمین های اشغالی بود.
رسانه های عبری گزارش دادند که برآوردها حاکی از آن است که تمامی زندانیان پیش از ورود «دونالد ترامپ» آزاد خواهند شد.
رسانه های عبری گزارش دادند که آزادی زندانیان «به ساعات شب موکول خواهد شد تا قبل از سفر دونالد ترامپ تکمیل شود.»
برخی منابع نیز به تلویزیون «العربی» گفتند: گردان های القسام (شاخه نظامی جنبش حماس) تعدادی از اجساد اسرای صهیونیست را عصر فردا تحویل خواهد داد.
وزیر خارجه چین: از ایران و آمریکا می خواهیم به تفاهم اسلام آباد بازگردند
طائب: بازار و تولید، لانچرهای جدید مقاومت در برابر دشمن هستند
رئیس جمهور: امضای تفاهم نامه نه از وادادگی که با منطق و آگاهی بود
در حاشیه اجلاس سران بریکس انجام شد؛دیدار رئیس جمهور ایران با ولیعهد امارات
پاکستان: با کشورهای دوست، تلاشهای میانجیگری میان ایران و آمریکا را دنبال میکنیم