دیدار وزرای راه و شهرسازی ایران و حمل ونقل و ارتباطات دیجیتال جمهوری آذربایجان با حضور استاندار گیلان، به توافقات مهمی برای تسریع در اجرای پروژه های مشترک کریدور بین المللی شمال–جنوب منجر شد.

در این نشست که با حضور هادی حق شناس، استاندار گیلان همراه بود، دو طرف بر اهمیت گسترش همکاری های حمل ونقلی به ویژه در حوزه راه آهن و بنادر گیلان تأکید کردند. وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ظرفیت های بنادر انزلی و آستارا، از پیگیری ویژه برای راه اندازی قطار برنامه ای در مسیر غربی کریدور شمال–جنوب و اعمال تخفیف های تعرفه ای در مسیرهای ترانزیتی خبر داد.
استاندار گیلان نیز در این دیدار با تشریح موقعیت ممتاز استان در اتصال شبکه های ریلی و بندری کشور به قفقاز و دریای خزر، اعلام کرد: گیلان آمادگی دارد به قطب لجستیکی شمال کشور و محور ارتباطی تجارت ایران با کشورهای منطقه تبدیل شود.
وی افزود: با تکمیل پروژه های زیربنایی از جمله راه آهن رشت–آستارا و بهره برداری از زیرساخت های جدید در منطقه آزاد انزلی، گیلان می تواند نقش تعیین کننده ای در افزایش حجم ترانزیت کالا و تحقق اهداف کریدور شمال–جنوب ایفا کند.
در پایان این نشست، دو کشور بر تشکیل کمیته های کارشناسی مشترک برای رفع موانع ناوگان ایرانی در مرزهای آذربایجان و توسعه همکاری های بندری و ریلی توافق کردند.
نظر شما:
فرصت خدمت باید برای همه نیروهای شایسته فراهم باشد
نخستین بالگرد اطفای حریق در گیلان مستقر میشود/ تأکید بر حفاظت از جنگلهای هیرکانی
افزایش ظرفیت ۴۰ نفری آسایشگاه رشت با افتتاح ۱۸ سوئیت جدید
کلنگ احداث مدرسه ویژه کودکان اتیسم در رشت به زمین زده شد
چرا گیلان متناسب با ظرفیت اقتصادیاش وام نمیگیرد؟ / ورود استاندار به پرونده تسهیلات به سپردهها
سرمایهگذاری ۱۳۰۰ میلیارد تومانی در شهرک صنعتی سفیدرود؛ آغاز فعالیت دو شرکت «اسپارک» و «چیلیک»