پلمب یک درمانگاه غیرمجاز کاشت مو در رشت


۱۴۰۴/۰۹/۲۷ - ۱۱:۵۲ | کد خبر: ۵۸۵۳۹ چاپ

مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پلمب یک درمانگاه در شهر رشت به دلیل ارائه غیرقانونی خدمات کاشت مو خبر داد و بر لزوم مراجعه شهروندان تنها به مراکز دارای مجوز رسمی تأکید کرد.

پلمب یک درمانگاه غیرمجاز کاشت مو در رشت

کلانشهر: دکتر زهره تیموری مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پلمب یک درمانگاه در شهر رشت به دلیل ارائه غیرقانونی خدمات کاشت مو خبر داد و اظهار کرد: در پی بازرسی های نظارتی و در جهت صیانت از سلامت شهروندان مشخص گردید که خدمات تخصصی کاشت مو در این مرکز توسط فردی فاقد صلاحیت و پروانه رسمی انجام می پذیرد.

 

مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: ارائه خدمات زیبایی و درمانی، به ویژه روش های تهاجمی مانند کاشت مو، نیازمند تخصص، تجهیزات استاندارد و محیطی بهداشتی است و تنها در مراکز مجاز و تحت نظارت وزارت بهداشت قابل ارائه می باشد.

 

وی با هشدار به شهروندان خاطرنشان کرد: مراجعه به مراکز غیرمجاز و افراد فاقد صلاحیت، متقاضیان را در معرض عوارض جدی و گاه غیرقابل جبرانی از جمله عفونت، بروز زخم و اسکار، نتایج نامناسب زیبایی و انتقال بیماری های خونی قرار می دهد.

 

دکتر تیموری در پایان بر ضرورت هوشیاری شهروندان تأکید و تصریح کرد: پیش از هر اقدام درمانی یا زیبایی، شهروندان باید از داشتن پروانه معتبر ارائه خدمت مرکز، صلاحیت و مدرک معتبر پزشک مربوطه اطمینان حاصل کنند و فهرست مراکز مجاز نیز از طریق سامانه های وزارت بهداشت قابل استعلام است.

نظر شما:

security code