استاندار گیلان از آغاز به کار فعالیت ادارات، نهادها، مدارس، مراکز آموزشی، دانشگاه ها و بانک ها (به جز دستگاه های خدمات رسان)، به مناسبت شب یلدا در روز دوشنبه اول دی ماه با یک ساعت تأخیر خبر داد.

وی با بیان اینکه این تصمیم شامل دستگاه های خدمات رسان نمی شود، افزود: این تأخیر صرفاً مربوط به روز اول دی ماه بوده و تغییری در روند کلی ساعات کاری ادارات ایجاد نخواهد کرد.
استاندار گیلان همچنین با اشاره به ابلاغ سازمان امور اداری و استخدامی کشور و مصوبه هیئت وزیران گفت: ساعات کاری کلیه ادارات استانی از اول دی ماه به صورت کلی از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ تعیین شده و این یک ساعت تأخیر فقط مختص روز دوشنبه می باشد.
به گفته، حق شناس، ساعات آغاز به کار واحدهای آموزشی، بهداشتی و درمانی، مدارس، دانشگاه ها و شعب بانک ها مطابق مصوبات قبلی هیئت وزیران اجرا شده و مشمول این تغییر نخواهد بود.
نظر شما:
آیا امسال دانش آموزان در مدرسه «شیر» می خورند؟
فرصت خدمت باید برای همه نیروهای شایسته فراهم باشد
نخستین بالگرد اطفای حریق در گیلان مستقر میشود/ تأکید بر حفاظت از جنگلهای هیرکانی
افزایش ظرفیت ۴۰ نفری آسایشگاه رشت با افتتاح ۱۸ سوئیت جدید
کلنگ احداث مدرسه ویژه کودکان اتیسم در رشت به زمین زده شد
چرا گیلان متناسب با ظرفیت اقتصادیاش وام نمیگیرد؟ / ورود استاندار به پرونده تسهیلات به سپردهها