یک بهله کرکس ارزشمند پس از طی دوره درمان و تیمار موفق، با حمایت یکی از دوستداران طبیعت شهرستان تالش و تلاش اداره حفاظت محیط زیست این شهرستان واقع در غرب گیلان، در منطقه حفاظت شده لیسار رهاسازی شد.

کلانشهر: رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تالش روز پنجشنبه با اشاره به اهمیت این گونه ارزشمند در چرخه طبیعی و اکولوژیک اظهار داشت: این پرنده پس از مدتی تیمار و مراقبت ویژه که با حمایت یکی از دوستداران طبیعت تالش انجام گرفت، بهبودی کامل خود را بازیافت.
اصغر خودکار افزود: پس از انجام مراحل حلقه گذاری و اطمینان از سلامت کامل، این کرکس در زیستگاه طبیعی خود در منطقه حفاظت شده یادشده رهاسازی شد تا بار دیگر نقش مهم خود را در حفظ تعادل اکولوژیک ایفا کند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست تالش ضمن قدردانی از همکاری و حمایت دوستداران طبیعت، تأکید کرد: مشارکت مردمی در حفاظت از گونه های جانوری و زیستگاه های طبیعی، نقشی کلیدی در صیانت از تنوع زیستی و پایداری محیط زیست دارد.