پلیس راهور گیلان با تشدید برخوردها در پیاده راه های رشت، اجرای طرح جمع آوری خودروهای متوقف در بلوار خرمشهر و خیابان مدرس را آغاز کرد؛ خودروهای متخلف نیز به پارکینگ منتقل خواهند شد.

سرهنگ فتح اله نصیریان گفت: در پی دریافت گزارش های مردمی مبنی بر تخلف برخی نمایشگاه داران خودرو در پارک خودرو ها در پیاده راه های بلوار خرمشهر و خیابان مدرس رشت، پلیس راهور استان طرح ویژه برخورد مستمر با این تخلفات را اجرا کرد.
وی افزود: توقف خودرو ها در پیاده راه، ضمن ایجاد مزاحمت برای تردد شهروندان، سبب افزایش تصادفات برای عابران پیاده می شود که پلیس راهور از این تخلف ممانعت خواهد کرد.
رئیس پلیس راهور گیلان گفت: بر اساس ماده ۱۲ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، هرگونه توقف و سد معبر در پیاده راه ممنوع است و پلیس در صورت مشاهده، این خودرو ها را به پارکینگ منتقل خواهد کرد.
نظر شما: