به دلیل تداوم موج گرما؛

ادارات مازندران فردا یکشنبه تعطیل است


۱۴۰۵/۰۵/۰۳ - ۱۲:۳۰ | کد خبر: ۶۲۴۷۵ چاپ

معاون استاندار مازندران از تعطیلی تمامی ادارات دولتی، نهادهای عمومی غیردولتی و مراکز آموزشی استان در روز یکشنبه هفته جاری به دلیل تداوم موج گرما و ضرورت مدیریت مصرف انرژی خبر داد.

ادارات مازندران فردا یکشنبه تعطیل است
کلانشهر: عیسی قاسمی طوسی روز شنبه در گزارشی به خبرنگاران اظهار کرد: حسب تصمیم کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی ستاد مدیریت بحران استان با توجه به پیش بینی تداوم افزایش شدید دمای هوا و در راستای حفظ پایداری شبکه برق و مدیریت بهینه مصرف انرژی، تصمیم به تعطیلی فعالیت های اداری و آموزشی در سطح استان گرفته شد.

وی افزود: این تصمیم با استناد به مصوبات کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی ستاد مدیریت بحران استان و به منظور کاهش فشار بر زیرساخت های تأمین برق و جلوگیری از بروز حوادث احتمالی ناشی از گرمای کم سابقه اتخاذ شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران تصریح کرد: بر این اساس، تمامی ادارات دولتی، نهادهای عمومی غیردولتی و مراکز و مؤسسات آموزشی در روز یکشنبه، ۴ مردادماه، تعطیل خواهند بود.

قاسمی طوسی در پایان تأکید کرد: بانک ها و دستگاه های خدمات رسان و امدادی در این روز به فعالیت خود ادامه داده و خدمات رسانی به مردم شریف استان را تداوم خواهند بخشید.

 

نظر شما:

security code