شرکت هواپیمایی ماهان از لغو پروازهای خود از مبدا ایران به مقصد ترکیه و عمان خبر داد، این در حالی است که بر اساس مشاهدات ایسنا از سایت های معتبر، پرواز سایر شرکت های هواپیمایی در این مسیرها همچنان برقرار است.

در این اطلاعیه آمده است که آخرین پروازهای ماهان در مسیرهای تهران - استانبول، تهران - آنکارا و بالعکس، ۲۹ شهریور انجام می شود.
همچنین ماهان اعلام کرده که بنا بر اعلام مراجع هوانوردی ذی صلاح کشور عمان، پروازهای تهران - مسقط این شرکت نیز از ۲۶ شهریور تا اطلاع ثانوی لغو خواهد شد.
با این حال، توقف پروازهای ماهان در این مسیرها به معنای توقف پروازهای ایران به ترکیه و عمان نیست و بر اساس مشاهدات ایسنا از سایت های معتبر فروش بلیت هواپیما تا زمان انتشار این گزارش، پروازهای سایر شرکت های هواپیمایی در مسیرهای استانبول و مسقط همچنان در برنامه قرار داشته و عرضه بلیت آنها ادامه دارد.


مسیر جدید دریایی در تنگه هرمز؛ دستور کار نشست منطقه ای با کشورهای ساحلی خلیج فارس
نشست مهم ایران و کشورهای ساحلی خلیج فارس به تعویق افتاد؛ پای عربستان و حملات به خطوط لوله در میان است؟
روز دوشنبه توافق عمان و ایران درباره مسیر مشترک تنگه هرمز امضا میشود
ایران و عمان برای ایجاد کریدور دریانوردی موقت در تنگه هرمز توافق کردند
عمان؛ دوشنبه ۲۳ شهریور میزبان نشست مشترک ایران و سایر کشورهای ساحلی خلیجفارس است