مدیرکل منابع طبیعی گیلان عنوان کرد:

تدوین نقشه آمایش و پهنه بندی زراعت چوب گیلان تا سال آینده


۱۳۹۷/۱۱/۰۱ - ۱۲:۱۵ | کد خبر: ۷۰۱ چاپ
تدوین نقشه آمایش و پهنه بندی زراعت چوب گیلان تا سال آینده

مدیرکل منابع طبیعی گیلان، با بیان اینکه شهرستان صومعه سرا قطب زراعت چوب و شهرستان آستانه اشرفیه قطب تولید نهال در گیلان است، خاطرنشان کرد: سال آینده نقشه آمایش و پهنه بندی زراعت چوب استان تدوین خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری کلانشهر و به نقل از ایسنا، محسن یوسف پور اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون حدود 480 هزار تن چوب به ارزش 190 میلیارد تومان از 46 هزار هکتار از زمین‌های مردم برداشت شد.

وی افزود: پیش   بینی می شود تا پایان سال 600 هزار تن چوب درختان باغی و صنوبر به ارزش 250 میلیارد تومان از زمین‌های مردم برداشت شود.

این مقام مسئول، با بیان اینکه گیلان 107 کارخانه و کارگاه بزرگ و کوچک دارد، گفت: چوب‌های برداشت شده 40 درصد مواد اولیه صنایع سلولزی استان را تامین می‌کند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون 680 هکتار از زمین‌های ملی گیلان برای زراعت چوب به شرکت‌ها واگذار شد که تا پایان سال یک هزار و 500 هکتار زمین دولتی دیگر برای زراعت چوب به شرکت‌ها واگذار می شود.

وی همچنین به تولید دو میلیون نهال صنوبر در استان اشاره و عنوان کرد: از نیمه دوم بهمن امسال 500 هزار نهال صنوبر رایگان در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

یوسف پور، با بیان اینکه شهرستان صومعه سرا قطب زراعت چوب و شهرستان آستانه اشرفیه قطب تولید نهال در گیلان است، خاطرنشان کرد: سال آینده نقشه آمایش و پهنه بندی زراعت چوب استان تدوین خواهد شد.

وی با تاکید بر لزوم استفاده از بسته‌های ترویجی و اعطای تسهیلات برای تشویق مردم به صنوبرکاری، یادآور شد: توزیع نهال رایگان، خدمات فنی، توزیع قلمه‌های اصلاح شده و پرداخت تسهیلات کم بهره از جمله بسته‌های حمایتی است.

 

مدیرکل منابع طبیعی گیلان از فعالیت یک هزار و 700 صنوبرکار در استان خبر داد و اضافه کرد: اراضی ملی مستعد صنوبرکاری سال گذشته در شهرستان های صومعه سرا و تالش از طریق مزایده واگذار شد. امسال نیز در شهرستان های شفت و سیاهکل انجام می شود.

نظر شما:

security code