
کلانشهر - امیرحسین کریمی: سفرهای بین شهری از همان ابتدای شیوع کرونا در ایران یکی از معضلات سیستم درمانی برای کنترل کرونا بود.
اگرچه عوامل بسیاری در شیوع کرونا و تحمیل هزینه های گزاف به سیستم درمانی کشور نقش داشتند اما تعلل در کنترل رفت و آمدهای بین شهری در چند ماه گذشته همواره مورد انتقاد قرار گرفته است.
این انتقادات تا جایی پیش رفت که روز گذشته معاون بهداشتی وزارت بهداشت گفت: استان هایی مانند یزد، فارس، مرکزی، بوشهر، آذربایجان غربی و شرقی پروتکل های بهداشتی را خوب رعایت می کنند و میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در استان تهران و خراسان رضوی و بخشی از اصفهان خوب نیست. تهرانی هایی که به شمال سفر می کنند استان های شمالی را درگیر کرده اند. نمی دانیم با تهرانی ها چه کنیم؟
استیصال وزارت بهداشت برای کنترل رفت و آمد پایتخت نشینان به شهرهای شمالی و تعلل دستگاه های اجرایی برخی از استان های حاشیه ی کاسپین، اجازه نمی دهد وضعیت شهرهای شمالی در کنترل کرونا بهتر شود.
در تعلل مدیریتی برای کنترل اوضاع بهداشتی این شهرها و همچنین تمایل مردم برای سفر کردن، شعری از سعدی با اندکی تغییر، برای توصیف وضعیت اکنون مناسب به نظر می آید:
بسیار سفر باید تا مُرده شود جانی...
نظر شما:
خبر خوش برای سینمادوستان رشت؛ سینما ۲۲ بهمن بعد از چند روز تعطیلی دوباره آغاز به کار کرد
کفش هایی که از رشت به خارج از کشور می رفتند
کـوری یک چشم مرد ۴۵ ساله در درگیـری با دوستش بر سر دانگ سفر
بازگشت «کرونا» در پاییزِ بدون واکسن/ افزایش روند ابتلا
فقط ۲۷ درصد جمعیت گیلان تحت پوشش فاضلاب هستند/ رتبه بیکاری استان از ۲۶ به ۲۰ رسید
حوادث ناشی از کار در گیلان کاهش یافت؛ از ۲۷۹ مورد به ۲۲۵ حادثه