اجلاس استانداران استان های ساحلی دریای خزر با حضور مقامات عالی رتبه پنج کشور منطقه، امروز به ابتکار ایران و با هدف تقویت همکاری های اقتصادی، ترانزیتی و زیست محیطی در رشت آغاز شد.

این نشست در قالب یک پنل عمومی و سه پنل تخصصی در حوزه های اقتصاد و سرمایه گذاری، ترانزیت و لجستیک، و محیط زیست و شیلات دنبال می شود. معاون اول رئیس جمهور، وزرای امور خارجه و صمت، نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر، روسای سازمان های محیط زیست، بنادر، شیلات و شماری از سفرا نیز در این اجلاس حضور دارند.
در جریان این نشست، هیات های رسمی پنج کشور موضوعاتی از جمله توسعه کریدور شمال-جنوب، تقویت بنادر، همکاری های زیست محیطی و گردشگری، ایجاد ترتیبات تجاری و پروژه های مشترک استانی را بررسی می کنند.
براساس اعلام استاندار گیلان،این اجلاس زمینه ای برای افزایش هماهنگی منطقه ای، معرفی ظرفیت های اقتصادی استان های ساحلی و برنامه ریزی جهت برگزاری نمایشگاه های تجاری مشترک فراهم می کند.
نظر شما:
فرصت خدمت باید برای همه نیروهای شایسته فراهم باشد
نخستین بالگرد اطفای حریق در گیلان مستقر میشود/ تأکید بر حفاظت از جنگلهای هیرکانی
افزایش ظرفیت ۴۰ نفری آسایشگاه رشت با افتتاح ۱۸ سوئیت جدید
کلنگ احداث مدرسه ویژه کودکان اتیسم در رشت به زمین زده شد
چرا گیلان متناسب با ظرفیت اقتصادیاش وام نمیگیرد؟ / ورود استاندار به پرونده تسهیلات به سپردهها
سرمایهگذاری ۱۳۰۰ میلیارد تومانی در شهرک صنعتی سفیدرود؛ آغاز فعالیت دو شرکت «اسپارک» و «چیلیک»