گیلان در مسیر دستیابی به بازارهای فرش بهتر

رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت گیلان گفت: همواره سعی شده است با طرح های جدید و اقدامات نوآورانه همانند گل سوسن چلچراغ، رشتی دوزی و طرح انارگل، زمینه دستیابی به بازار فرش بهتری فراهم شود.

به گزارش پایگاه خبیر کلانشهر و به نقل از ایسنا، فرهاد دلق‌پوش گفت: هم اکنون ۱۳ هزار و ۳۹۶ نفر قالیباف در گیلان در قالب 21 کارگاه متمرکز و ۳۷ کارگاه غیر متمرکز در حال فعالیت هستند.

وی حمایت همه جانبه، بویژه در بحث بیمه شاغلان و اعطاء تسهیلات را خواستار شد و اضافه کرد: تاکنون 9002 نفر از شاغلان این حرفه به تامین اجتماعی معرفی شده‌اند که ۶ هزار نفر از بافندگان فرش، بیمه شده‌اند و پذیرش مابقی آنها در سامانه تامین اجتماعی متوقف شده است . 

دلق‌پوش میزان تولید فرش و تابلو فرش دستباف استان را تاکنون ۵۱ هزار مترمربع عنوان کرد و ادامه داد: همواره سعی شده است با طرح های جدید و اقدامات نوآورانه همانند گل سوسن چلچراغ، رشتی دوزی و طرح انارگل، زمینه دستیابی به بازار فرش بهتری فراهم شود.

وی شهرستانهای سیاهکل، صومعه‌سرا و بخش سنگر در استان گیلان را قطب تولید فرش و تابلو فرش دانست و اضافه‌کرد: با توجه به سابقه گیلان در نوغانداری و تولید نخ ابریشم، چنانچه راهکارهای حمایتی مناسبی در کارگروه فرش استان اتخاذ شود فرش گیلان می‌تواند با برندسازی، جایگاه واقعی خود را پیدا کند.

دلق‌پوش از پرداخت تسهیلات کم بهره و بازار سازی به عنوان راهکارهای درخواستی حمایتی بخش فرش گیلان نام برد و افزود: اختصاص حداقل یکصد دار قالی ارگونومیک به کارگاه های قالی بافی استان، حمایت برای برگزاری اولین نمایشگاه تخصصی فرش در گیلان و تامین اعتبار برای برگزاری جشنواره گره زرین در استان را برای ارتقاء جایگاه جایگاه فرش استان موثر دانست.

نظر شما:

security code