قیمت هر اونس طلا امروز با 1.17 درصد افزایش به 5240 دلار و 91 سنت رسید.

دونالد ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا فکر نمی کند ارزش دلار تا حد زیادی پایین آمده گفت ارزش این ارز در شرایط خوبی قرار دارد. فروش دلار پس از این اظهارات ترامپ تشدید شد.
دراین بین، اطمینان مصرف کنندگان در آمریکا به خاطر ضعف بازار کار و قیمت های بالا تا پایین ترین سطح طی یازده و نیم سال گذشته پایین آمده است.
ترامپ همچنین اضافه کرد به زودی گزینه خود برای ریاست بانک مرکزی را اعلام می کند و نرخ بهره پس از انتخاب رئیس جدید کاهش خواهد یافت.
انتظار می رود فدرال رزرو نرخ بهره را در اجلاس ماه جاری میلادی ثابت نگه دارد.
بانک دویچه در روز سه شنبه اعلام کرد با توجه به تقاضای بالا برای سرمایه گذاری در طلا، قیمت این فلز گران بها در سال جاری میلادی تا 6 هزار دلار افزایش خواهد یافت.
در میان سایر فلزات گران بها، قیمت نقره با 8.40 درصد افزایش به 115 دلار و 4 سنت رسید و پلاتین با یک افزایش 1.66 درصدی 2697 دلار و 55 سنت معامله می شود.
نظر شما:
سرقت ۳ میلیاردی از خانه زن ثروتمند برای «هزینه عروسی»
پیشبینی قیمت طلا یکشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ | چراغ سبز توافق ایران و آمریکا به بازارها؛ سقوط تاریخی طلا نزدیک است؟
آیا زمان خرید طلاست؟
قیمت طلا چه خواهد شد؛ ۴ سناریوی احتمالی برای آینده نرخ طلای ۱۸ عیار
قیمت طلا، سکه و ارز در بازار، امروز پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵
قیمت طلا، سکه و ارز در بازار، امروز دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۵