دستیار رهبر شهید انقلاب اسلامی درباره نحوه اداره کشور در دوره انتقال پس از شهادت رهبر انقلاب گفت: براساس اصل ۱۱۱ قانون اساسی در چنین وضعیتی رئیس جمهوری، رئیس قوه قضائیه و یک عضو فقیه شورای نگهبان وضعیت انتقال را برعهده می گیرند که یا اکنون انجام شده یا به سرعت انجام می شود.
کلانشهر: به گزارش فارس، محمد مخبر دستیار رهبر شهید انقلاب اسلامی در گفت وگوی تلویزیونی درباره اداره کشور بعد از شهادت رهبر انقلاب توضیح داد: براساس اصل ۱۱۱ قانون اساسی در چنین وضعیتی رئیس جمهوری، رئیس قوه قضائیه و یک عضو فقیه شورای نگهبان وضعیت انتقال را برعهده می گیرند که یا اکنون انجام شده یا به سرعت انجام می شود.
دستیار رهبر شهید انقلاب بیان کرد: مطابق بخشی از اصل ۱۱۱ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، تا هنگام معرفی رهبر، شورایی مرکب از رئیس جمهور، رئیس قوه قضائیه و یکی از فقهای شورای نگهبان به انتخاب مجمع تشخیص مصلحت نظام، همه وظایف رهبری را به طور موقت به عهده می گیرد.
طحاننظیف: انتخابات شوراها تمام الکترونیک برگزار میشود