نشت گاز و انفجار در یک خانه در شهرک عباس آباد آستارا یک مصدوم بر جا گذاشت.

کلانشهر: مسئول واحد آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری آستارا گفت : بامداد امروز بر اثر نشت گاز و انفجار در یک خانه در شهرک عباس آباد آستارا مردی 45 ساله مصدوم و روانه بیمارستان شد.
بابک لطف جویی افزود : شدت انفجار به حدی بود که خانه بطور کامل تخریب و به خانه های اطراف نیز خسارت وارد شد.
وی با بیان اینکه صدای انفجار موجب رعب و وحشت شهروندان شد گفت : برق منطقه هم قطع شد.
مسئول واحد آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری آستارا اعلام کرد : به یک خودرو نیز بر اثر ریزش آوار خسارت وارد شد.
بابک لطف جویی با تأکید بر اینکه در همان لحظات اولیه انفجار نیروهای آتش نشانی، اورژانس، پلیس 110، مأموران برق و گاز در محل حادثه حاضر شدند، تصریح کرد : میزان خسارت مالی و جزئیات حادثه در دست بررسی است.
شدت این انفجار به حدی بود که منازل را در فازهای دو و یک شهرک عباس آباد لرزاند و صدای ناشی از این انفجار در شهر آستارا و روستاهای غلام محله، دربند، کانرود و سایر مناطق شهرستان شنیده شد.
صداوسیما
افتتاح هتل سه ستاره المپیک و مرکز تفریحی ساحلی «شیندان» در آستارا
گزارش تصویری؛ رکوردزنی آتش نشانان رشت در مسابقات مهارت آبرسانی به مناسبت روز آتش نشان
بارش شدید، سیلاب و تگرگ در راه گیلان؛ کشاورزان آماده باشند/از امروز تا چهارشنبه برای شنا به دریای کاسپین نروید؛ خطر غرقشدن جدی است
آتشسوزی گسترده در سیاهاسطلخ رشت؛ ۲ خانه مسکونی در آتش سوختند
مهار آتش سوزی گسترده در ۲ هکتار علفزار جاده لاکان رشت؛ آتش به مجتمع های مسکونی نرسید
گیلان می تواند به دروازه تجارت ایران با اوراسیا تبدیل شود/نقشه راه توسعه گیلان؛ از کریدور شمال–جنوب تا گردشگری و امنیت غذایی