از افسردگی تا افتخارات جهانی و الهام بخش شدن برای هزاران نفر

استقبال ویژه از مرتضی مهرزاد ستاره گیلانی پارالمپیک پاریس در چالوس


۱۴۰۳/۰۶/۲۱ - ۱۵:۲۱ | کد خبر: ۴۷۵۱۲ چاپ

مرتضی مهرزاد دارنده مدال طلای تیمی والیبال نشسته پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس و بلند قدترین والیبالیست پارالمپیک، با استقبال گرم شماری از مردم و مسئولان استانی و شهرستانی وارد شهر چالوس شد.

کلانشهر: مهرزاد ۳۵ساله متولد کلاچای، شهرستان رودسراست که از سال ۱۳۸۸ بعد از حضور در تیم والیبال نشسته این شهر، ساکن چالوس شده است.
مهرزاد با قد ۲۴٧ سانتی متر، به عنوان بلندترین مرد زنده ایران و خاورمیانه ودومین مرد بلند قد زنده جهان شناخته می شود.
این ورزشکار، صاحب سه مدال طلای پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو برزیل و ۲۰۲۰ توکیوی ژاپن و ۲۰۲۴ پاریس فرانسه، دو مدال طلای مسابقات پاراآسیایی است.
طبق توضیحات مهرزاد، او با بیماری نادر اختلال هورمون رشد متولد شد. موضوعی که باعث رشد قدی زیاد او شد و مهرزاد در شانزده سالگی به ۱۹۰ سانتی متر رسید. او درسن نوجوانی بعد از تصادف با دوچرخه دچار شکستگی لگن شد. موضوعی که باعث شد، رشد پای راستش متوقف و پای راستش، پانزده سانتی متر کوتاه تر از پای چپش شود. مهرزاد که بعد از تصادف دچار افسردگی و خانه نشین شده بود سال ۱۳۸۸ بعد از دعوت احسان علیخانی برای حضور در برنامه ماه عسل تلویزیون و بیان مشکلاتی که در زندگی با آنها دست و پنجه نرم کرده، مورد توجه گلچین، کاپیتان باشگاه والیبال نشسته چالوس قرار گرفت. مهرزاد بعد از یادگیری والیبال نشسته سال ۱۳۹۴ برای نخستین بار به تیم ملی والیبال نشسته ایران پیوست و از ان زمان افتخارات متعددی کسب کرده و الهام بخش افراد زیادی در ایران و جهان شده است.

نظر شما:

security code