
مقام های رژیم صهیونیستی از هرگونه دیدار احتمالی میان روسای جمهوری ایران و آمریکا ابراز نگرانی کردند.
به گزارش پایگاه خبری کلانشهر و به نقل از آکسیوس، مقامهای صهیونیست بعد از اظهارات روز گذشته «دونالد ترامپ» رئیسجمهوری آمریکا و «امانوئل ماکرون» همتای فرانسوی وی در مورد احتمال دیدار و مذاکره با «حسن روحانی» رئیسجمهور ایران، نسبت به هر گونه دیدار میان روحانی و ترامپ ابراز نگرانی کردهاند.
یک وزیر کابینه رژیم صهیونیستی که نامش منشتر نشده است، در این باره گفت: «ما هیچ علاقهای به گفتوگو میان آمریکا و ایران نداریم، اما توان ما برای تاثیرگذاری روی ترامپ یا مقابله با او بسیار محدود است».
یک مقام ارشد صهیونیستی نیز در این باره گفت: «ما خیلی خوششانس بودهایم که ایرانیها تاکنون همه پیشنهادهای ترامپ برای مذاکره را رد کردهاند».
اردوغان: اسرائیل معتاد به جنگ است
نشست مهم ایران و کشورهای ساحلی خلیج فارس به تعویق افتاد؛ پای عربستان و حملات به خطوط لوله در میان است؟
همه چیز درباره وعده یک میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومانی ترامپ؛ چه کسانی پول می گیرند و این پول از کجا می آید؟
ایران و عمان برای ایجاد کریدور دریانوردی موقت در تنگه هرمز توافق کردند
گزارش های راست آزمایی شده نیویورک تایمز و آسوشیتدپرس مبنی بر حمله مرگبار آمریکا به مراسم عروسی در هرمزگان/تصاویر
تحریمهای آمریکا دسترسی غیرنظامیان ایران به غذا، دارو و نیازهای اساسی را هدف گرفته است