طراحی مسیر ده کیلومتری دوچرخه سواری در رشت

معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری رشت از طراحی پروژه مسیر دوچرخه سواری به طول ده کیلومتر در سطح شهر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری کلانشهر و به نقل از ایسنا، فرامرز جمشیدپور اشتراک گذاری ایده های متخصصین در راستای توسعه شهری را پر اهمیت دانست و گفت: مراوده فکری بین متخصصین، شهروندان، مدیران و اساتید دانشگاه می‌تواند راهها و محورهای توسعه را باز و مسیر را برای برنامه‌ریزی های مدون و کارا هموار کند.

وی افزود: در بحث پیاده‌مداری در شهر رشت کارهای خوبی انجام شده است که از آن جمله می‌توان اجرای۱۱ کیلومتر مسیر طرح توسعه و باز آفرینی شهر همچون پیاده راه خیابانهای امام خمینی(ره)، شریعتی، اعلم الهدی و نیز آرام سازی در محدوده معابر خواهر امام، سوخته تکیه و ... اشاره کرد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری رشت با اشاره به برنامه‌ریزی مدیریت شهری در راستای توسعه مسیر دوچرخه سواری در سطح شهر ادامه داد: با توجه به اینکه در گذشته مسیر ویژه دوچرخه سواری از میدان مصلی تا میدان گیل طراحی و اکنون تا دانشگاه گیلان این مسیر مورد بهره برداری قرار گرفته است، مشاوران طرح مسیر دوچرخه سواری در حال انجام مطالعاتی در ۸ فصل هستند و تاکنون مطالعه ۶ فصل از این طرح انجام شده است.

جمشیدپور از طراحی پروژه مسیر دوچرخه سواری به طول ده کیلومتر درسطح شهر خبر داد و خاطرنشان کرد: این پروژه از مسکن مهر آغاز و به دیگر نقاط شهر ادامه خواهد داشت.

وی در خصوص هوشمندسازی مرکز کنترل ترافیک شهر رشت تصریح کرد: در حال حاضر ۴۰ دستگاه دوربین در سطح شهر نصب شده که از این تعداد ۷ دوربین مربوط به ثبت تخلفات و مابقی دوربین‌های نظارتی و تصویری است. برای توسعه این موضوع نیز سرمایه گذاری هایی شده است به گونه‌ای که مجوز نصب ۱۱۰ دوربین از ابتدای سال آینده اخذ شده و از این تعداد ۷۵ دوربین نظارتی و مابقی مربوط به ثبت انواع تخلفات ترافیکی از جمله سرعت و غیره است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری رشت با اشاره به اجرای ۱۱ کیلومتر فیبر نوری در نقاط حساس شهری تصریح کرد: مسیر اجرای فیبر نوری از میدان شهرداری تا ستاد اداره کل بحران استان گیلان و از خیابان معلم تا سعدی ادامه دارد، همچنین با اجرای ۲۰۰ کیلومتر فیبرنوری جدید تا سال آینده بخش اعظمی از نیاز شهر مرتفع خواهد شد.

جمشیدپور در راستای هوشمند سازی چراغها در تقاطع های سطح شهر از هوشمند سازی چراغ ها در تمامی تقاطع های سطح شهر طی ۳ الی ۴ سال آینده گفت: مشاور مربوطه پروژه فوق در حال طراحی در۳۰ تقاطع چراغ دار در سطح شهر است، که این چراغ ها ۱۱ کریدور رابه هم ارتباط می دهد، و در حال حاضر در چهارراه میکائیل، سه راه آب و فاضلاب، چهارراه توتونکاران به صورت پایلوت نصب شده است.

وی تقویت ناوگان اتوبوسی سطح شهر و رساندن این ناوگان به نرم استاندارد را از دیگر برنامه معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری رشت عنوان کرد وگفت: در حال حاضر ۸۰ دستگاه اتوبوس در سطح شهر فعال است و تا سال آینده این تعداد به ۱۲۰ دستگاه خواهد رسید که این خود مستلزم ساماندهی خطوط ویژه شهری است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری رشت از نوسازی، هوشمند سازی ایستگاه و نصب سامانه اطلاع رسانی ITS خبر داد و خاطرنشان کرد: با نصب این سامانه علاوه بر ارائه اطلاعات کافی به شهروندان، مدیران نیز با کسب اطلاعات و داده های لازم در راستای رفع نواقص برنامه ریزی های مدونی خواهند داشت . 

جمشید پور گفت: تمام سعی و تلاش مجموعه مدیریت شهری بر آن است تا شهر رشت برمبنای داده هایITS هوشمند و بهینه سازی شود. 

نظر شما:

security code