رانندگی پرخطر یک راننده جوان با پژو ۲۰۷ در اتوبان، با حرکات مارپیچ، ورود به خط اضطرار و سرعت ۱۳۰ کیلومتر بر ساعت در مسیر با محدودیت ۹۰ کیلومتر، با ورود پلیس راهور پایان یافت؛ راننده ای که در بررسی سوابقش ۱۶ میلیون تومان خلافی داشت، خودرویش توقیف و خودش برای بررسی وضعیت اعصاب و روان به کمیسیون پزشکی معرفی شد.
سرهنگ روزبه، پلیس راهور نامحسوس، در جریان رصد تردد خودروها در یکی از اتوبان ها متوجه رانندگی خطرناک یک دستگاه پژو ۲۰۷ شد.
راننده جوان در حالی که با سرعت بالا حرکت می کرد، اقدام به حرکات مارپیچ و تغییر مسیرهای پی درپی می کرد و در بخشی از مسیر نیز وارد خط اضطرار اتوبان شده بود؛ رفتاری که به گفته پلیس، حقوق و امنیت سایر رانندگان را به خطر می انداخت.
بررسی پلیس نشان داد سرعت مجاز در این مسیر ۹۰ کیلومتر بر ساعت بوده، اما راننده پژو ۲۰۷ با سرعت حدود ۱۳۰ کیلومتر بر ساعت رانندگی می کرد.
پس از توقف خودرو در حاشیه جاده، سرهنگ روزبه درباره علت این نوع رانندگی از راننده توضیح خواست. راننده جوان در پاسخ گفت: «چون حالم خوبه اینجوری رانندگی می کنم؛ حالم بد باشه یواش می رم.»
این پاسخ با واکنش پلیس مواجه شد و سرهنگ روزبه خطاب به او گفت: «چون حالت خوبه می خوای قانون رو زیر پا بذاری؟»
در ادامه بررسی سوابق راننده مشخص شد وی پیش از این نیز دارای حدود ۱۶ میلیون تومان خلافی بوده است.
پلیس همچنین با توجه به نوع رانندگی و رفتار راننده، علاوه بر توقیف خودرو، بر ثبت نمرات منفی در گواهینامه تأکید کرد.
سرهنگ روزبه در ادامه اعلام کرد که راننده برای بررسی وضعیت پزشکی و اعصاب و روان به کمیسیون پزشکی معرفی می شود تا درباره ادامه اعتبار گواهینامه و صلاحیت وی برای رانندگی تصمیم گیری شود.
وی در واکنش به رفتار راننده، با اشاره به سایر خودروهایی که در جاده در حال تردد بودند، گفت: «چه گناهی کردن این مردم؟ کدامشان مثل تو مارپیچ می رود؟»
بر اساس توضیحات پلیس راهور، رانندگی با سرعت غیرمجاز، حرکات مارپیچ، ورود به خط اضطرار و به خطر انداختن جان سایر کاربران جاده از جمله تخلفاتی است که می تواند با توقیف خودرو، اعمال نمره منفی و در موارد لازم، بررسی صلاحیت راننده برای ادامه رانندگی همراه شود.
حتی یک خودروی داخلی هم در «کراش تست» آزمایش نشده است
جریمههای تخلفات پلاک اعلام شد؛ از ۹۰۰ هزار تا ۷ میلیون ریال
مرد غریبه را در خانه دیدم، عصبانی شدم و مادرم را خفه کردم/جسدش را من آتش نزدم
مهلت واردات خودروهای پلاک منطقه آزاد انزلی برای اشخاص حقیقی تمدید شد
پلاک خودروی فکشده تا چه زمانی به نام شما میماند؟
اعلام محدودیت های یک هفته ای تردد در جاده ها؛ ممنوعیت عبور موتورسیکلت و کامیون در مسیرهای پرتردد