طب سنتی بازیچه ای برای سودجویان


۱۳۹۷/۱۱/۲۵ - ۱۲:۵۳ | کد خبر: ۱۰۲۷ چاپ
طب سنتی بازیچه ای برای سودجویان

یک متخصص طب سنتی گفت: برخی افراد غیر کارشناس وارد جامعه شدند و ادعا می کنند که استفاده از آیات و روایات می‌توانند درمان تمام بیماری ها را استخراج کنند و این از نظر طب اسلامی و سنتی به هیچ وجه پسندیده و تایید شده نیست.
به گزارش پایگاه خبری کلانشهر و به نقل از ایسنا، امروزه انسان ها بیش از هر زمان دیگری می توانند از انواع مختلف مواد غذایی بهره مند شوند اما غالبا به دلیل تغذیه نامناسب به عوارض ناشی از آن مبتلا می شوند و به ناچار برای درمان آن به داروهای شیمیایی روی می آورند.

وابستگی به داروهای شیمیایی و مضرات آن، از دغدغه های جدی و رایج میان بیشتر افراد جامعه است. به همین دلیل برخی ترجیح می‌دهند از طب های سنتی یا گیاهی کمک بگیرند و با مشاهده آثار مثبت، به دیگران توصیه می کنند از این روش ها برای حل مشکل خود بهره ببرند.

دکتر محمدرضا مسرور چهر متختصص طب سنتی ایرانی در گفت و گو با ایسنا - منطقه گیلان گفت: هر دارویی که خودسرانه در جهت بهبود و درمان بیماری استفاده شود اثری بر بدن انسان برجای می گذارد ولی متاسفانه مردم ما این انتظار را دارند بدون این که شیوه زندگی خود را تغییر دهند، توسط یک چیز معجزه آسایی بیماری های خود را درمان کنند.

وی با اشاره به این که نتیجه گیری در درمان بیماری در نتیجه انجام یک سری اعمال و رفتار هایی به وجود می آید ادامه داد: روش‌ها و عادت های غلط زندگی غالبا نتایج سوء ای به دنبال خواهد داشت که طب سنتی روش مناسبی برای تغییر و اصلاح سبک زندگی با توجه اقلیم و شرایط مردم مهیا می‌کند.

این متخصص طب سنتی ایرانی در ادامه گفت: ما در روش های طب سنتی در همه امور درمانی دخالت نمی‌کنیم و برای درمان برخی از بیماری ها حتما نیاز به یکسری مستندات علمی خواهد بود، در صورتی که فردی با بیماری خاصی مواجه و سال ها در حال مصرف داروهای شیمیایی باشد، وقتی به پزشک خود در حوزه طب سنتی مراجعه کند، مصرف دارو را قطع نمی کند، چون بیماری فرد با کمک داروها تحت کنترل بوده است. طب سنتی نیز درمانش را با کمک اصلاح سبک زندگی، مزاج شناسی و داروهای طبیعی (در طب سنتی داروها هم با منشأ گیاهی و هم حیوانی استفاده می شوند) شروع می کند که معمولا تداخلی با داروهای شیمیایی فرد ندارند و حتی اگر نیاز به قطع دارو شیمیایی باشد قطعا با نظر پزشک بیمار این کار انجام می شود.

مسرور چهر با بیان این که برخی افراد غیر کارشناس وارد جامعه شدند و ادعا می کنند که استفاده از آیات و روایات می‌توانند درمان تمام بیماری ها را استخراج کنند ادامه داد: این افراد بدون داشتن تجربه و در نظر گرفتن اثر های سوء آن اقدام به این فعالیت ها می‌کنند و این از نظر طب سنتی به هیچ وجه پسندیده نخواهد بود و از نظر ما تایید شده نیست.

وی با اشاره به این که این روزها جریانی جدید و البته غیرقانونی، وارد نظام سلامت کشور شده است و آن استفاده از ظرفیت فضای مجازی و اقدام به نشر نظریات و ادعاهای خود به نام طب اسلامی است، تصریح کرد: این افراد با جعل القاب دروغین مطالبی را در این فضاها نشر می‌دهند و خیلی از افراد با تکیه بر همین دروغ ها روش‌های اشتباه را برای درمان خود پیش می‌گیرند و وقتی درگیر عوارض می شوند به ما مراجعه می‌کنند.

وی گفت: ما معمولا اول به سراغ قیمت کار می‌رویم چون همیشه به دنبال این هستیم که ارزان چیزی را بدست بیاوریم پس اثری که از طرف فرد غیر متخصص می‌گیریم اثر سوء داشته و در نهایت نتیجه گیری غلطی نسبت به آن علم پیدا می‌کنیم.  

 

نظر شما:

security code